Voer voor onderhoud, recreatie en energierijke paarden

Voor sommige paarden is het belangrijk dat ze wel alle belangrijke voedingstoffen binnen krijgen zonder een teveel aan energie. Dit geldt voor met name paarden die weinig gereden worden of die van nature al heel energierijk zijn en anders te druk worden onder het zadel.

Binnen ons assortiment zijn er een aantal producten welke vanwege het gematigde energiegehalte uitermate geschikt zijn om te voeren aan recreatiepaarden, sobere rassen (zoals bijv. Fjorden, Shetlanders, Friezen en Shires) en aan sportpaarden die snel te temperamentvol kunnen worden:


BASIS-SPORT Brok
Deze 100% natuurlijke brok is een algemene 'Non-Heating' conditiebrok. Het is een havervrije brok met gematigd energiegehalte, zeer geschikt voor paarden in lichte tot matige belasting. Terwijl toch alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en sporenelementen ruimschoots aanwezig zijn. Hierdoor krijgt uw paard alle benodigde voedingsstoffen voldoende binnen!

De Basis-Sport brok kan overigens ook uitstekend gevoerd worden aan manegepaarden en/of paarden die maar een paar keer per week worden gereden.

KLIK HIER voor een productsheet van de Basis-Sportbrok met extra informatie.


COOL-MIX (Muesli-zonder-Haver)
De Cool-Mix is een speciale muesli met lichtverteerbaar luzerne-eiwit en extra dinkelspelt. Het heeft een gematigd energiegehalte, welke bovendien gelijkmatig vrijkomt. Dit product bevat daarnaast zeer weinig suikers en is daardoor zeer geschikt voor alle ponyrassen, recreatiepaarden en paarden op rust. Maar ook voor nerveuze en temperamentvolle paarden kan deze muesli uitkomst bieden.
 
Cool-Mix bevat veel Bèta-caroteen (een natuurlijke voor-vorm van Vitamine A), een hoge vitaminering en tevens veel ontsloten granen (ontsloten tarwe, maïs- en gerstvlokken). De kernpunten op een rij:
  • havervrij en extra dinkelspelt
  • weinig suikers en lichtverteerbaar eiwit
  • ideaal voor temperamentvolle paarden of sobere rassen
  • zeer hoge vitaminering
KLIK HIER voor een productsheet van de Cool-Mix met extra informatie