Verkrijgbaarheid/Bulk

HAVENS Paardenvoer wordt verkocht via ruim 350 HAVENS-Dealers in de Benelux. En daarbuiten onder andere in Duitsland, Frankrijk, Denemarken en andere landen.
Dit zijn vaak de wat grotere diervoederhandelaren, fouragehandel en/of dierenspeciaalzaken, die tegelijkertijd zorgen voor de distributie van het zakgoed.

Verkoop via regionale dealers
HAVENS-Dealers werken regionaal. (Bijna) het hele HAVENS paardenvoer zakgoed kunt u bij hen afhalen; zowel de krachtvoeders voor sport en paardenfokkerij als de muesli's en mengelingen voor paarden.
Bij grotere hoeveelheden kunt u het zakgoed (tegen een kleine meerprijs) vaak ook laten thuisbezorgen; dit kunt u het beste met uw eigen Dealer bespreken.Wilt u weten wie uw dichtsbijzijnde HAVENS-Dealer is, kunt u ook contact opnemen met onze Help-Desk (0478-638238 of info@havens.nl)


BULK-LEVERINGEN (min. 2-ton/levering)
HAVENS Paardenvoeders worden ook in bulk afgeleverd naar uw silo met een minimum-bestelhoeveelheid van 2.000 kg per artikel per levering. Dit kan vooral interessant zijn voor grootverbruikers zoals maneges, pensionstallen en grotere paardenhouders.
In het algemeen en bij een normaal voerverbruik is bulk paardenvoer in silo pas interessant vanaf ca. 25 paarden. De doorloopsnelheid van het voer moet immers groot genoeg zijn, vooral ook in het voorjaar en de zomer!

Neem voor meer informatie, advies of prijzen contact op met onze verkoop-binnendienst:

HAVENS Paardenvoer
Tel. 0478 - 638 238 of info@havens.nl
(Vanuit België: tel. +31 478 638 238)
Voeradvies nodig?

Of andere vragen omtrent voeding? Vul dan ons voeradviesformulier in, klik HIER.