Overige producten

H-LICKS paardenliksteen
Premium liksteen (2kg) uit 96% natuurlijke zouten, extra mineralen, belangrijke sporenelementen, en biotine.
Zouten, mineralen en sporenelementen zijn van vitaal belang voor de algemene gezondheid, een optimale bloedspiegel en voor het functioneren van lichaamscellen en spieren.
Zout en mineralengebreken kunnen leiden tot verminderde eetlust, verminderde conditie, futloosheid, een doffe en lusteloze huid en verminderde prestaties.

Vooral bij verstrekking van véél (mineraalarm) ruwvoer of rantsoenen met veel kuil of hooi moet worden gewaakt voor tekorten aan mineralen.
Bovendien hebben met name sportpaarden en paarden in hoge omgevingstemperatuur door transpiratie en via de urine een verhoogde uitscheiding van zouten en mineralen. Daarop dient het rantsoen te worden aangepast.

De HAVENS H-LICKS Paarden liksteen biedt een optimale bron van zouten, mineralen en sporenelementen om tekorten te voorkomen en verveling in de stal of paddock tegen te gaan.


HAVENS LUCKY HORSE COOKIES
Geen suikerklontjes voor je paard of pony maar een gezonde paardentraktatie! Om je trouwe viervoeter eens lekker en verantwoord te belonen zijn er HAVENS Lucky Horse Cookies verkrijgbaar. Deze gezonde traktatie wordt gemaakt uit 100%* natuurlijke ingrediënten, *aangevuld met o.a.500mg extra vitamine E en mineralen. De brokjes hebben een lichte vanillesmaak, zijn verpakt in handige zakjes van 1 kg en zijn te verkrijgen bij de HAVENS-Dealer.
 

HAVENS VEULEN-MELK (10 kg)
Speciale veulenmelkpoeder voor moederloze veulens of voor veulens waarvan de merrie zelf te weinig melk geeft. Veulenmelk bevat alle noodzakelijke ingrediënten, vitaminen en mineralen om deze kritische periode goed door te komen.
Neem voor de verkrijgbaarheid van veulenmelk direct contact op met onze Helpdesk (T: 0478-638 238). De Veulen-Melk is in te zetten tot ca. 3 à 4 maanden, het beste in combinatie met de Opti-GROW veulenkorrel.