EquiForce

Equiforce is een reeks van zeer geconcentreerde voedingssupplementen voor paarden en pony’s mét bewezen resultaten. Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn in deze producten verwerkt, zoals organisch gebonden sporenelementen, ingekapselde/gecoate vitaminen, aminozuren, gistextracten, natuurlijke smaakstoffen en antioxidanten (voornamelijk kruiden en/
of etherische oliën).
Met behulp van natuurlijke kruiden en smaakstoffen zijn de producten zeer smaakvol en worden daardoor goed opgenomen.

Alle EquiForce producten worden volgens HACCP richtlijnen geproduceerd en zijn vrij van stoffen die voorkomen op de dopinglijst van de FEI en de British Jockey Club.

Alle producten zijn in poedervorm (met uitzondering van Equiforce Oil, Matrix HA (Liquid) en B+ (Liquid)), smakelijk, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te doseren.

EquiForce B+

Geconcentreerde B-vitaminen met MSM en biergist
Samengesteld uit B-vitamines (B1,B2,B6 en B12), MSM en biergist. Geeft in 3-4 weken meer energie en herstelt het vitamine B-gehalte naar normale waarden. 

EquiForce B+ (Liquid)

Geconcentreerd vloeibaar vitamine B supplement 
Rijk aan alle B-vitamines die paarden nodig hebben. Aanbevolen ter preventie van of als aanvulling op tekorten, welke kunnen ontstaan in perioden van verharen, tijdens de groeiperiode (veulens/jonge dieren), en tijdens intensieve trainingsperioden en/of wedstrijden.

EquiForce Beta+

Geconcentreerde bètacaroteen met natuurlijke vitamine E en selenium
Verhoogt de vruchtbaarheid van fokmerries en dekhengsten. Bevat een hoog gehalte aan bètacaroteen, natuurlijke vitamine E en selenium. 

EquiForce Oil

Omega 3-6-9 vetzuren, lecithine en natuurlijke vitamine E
Rijk aan langzame energie en essentiële vetzuren (met optimale omega 3-6-9 verhouding). Ter ondersteuning van de algehele conditie, darmwerking, glanzende vacht en het afweersysteem. 

EquiForce E+

Natuurlijke vitamine E met selenium, magnesium en 6 aminozuren
Geconcentreerde natuurlijke vitamine E verrijkt met selenium, magnesium en aminozuren. Stimuleert de spiermassa en beschermt de spiercellen tijdens trainingen en (sport)prestaties. 

EquiForce Ferro

IJzer supplement verrijkt met vitaminen, aminozuren en sporenelementen
Geconcentreerd supplement van ijzer, verrijkt met essentiële aminozuren, vitaminen en sporenelementen  voor een optimaal zuurstoftransport in het lichaam. 

Equiforce Matrix HA

Gewrichtsondersteuning voor bescherming en verbetering van de mobiliteit
Sterk geconcentreerd gewrichtssupplement met glucosamine, MSM, chrondroitine, boswellin en HA. Ter ondersteuning van gezond kraakbeen en soepele gewrichten. 

EquiForce Matrix HA (Liquid)

Sterk geconcentreerd supplement met glucosamine, MSM, chrondroitine, boswellin en HA
Gezonde en soepele gewrichten zijn belangrijk voor het welzijn van een paard en essentieel voor sportprestaties.  Matrix HA (Liquid) heeft een unieke dubbelwerkende formule ter bescherming van de gewrichten. Het verbetert daarbij ook de gewrichtsfunctie en mobiliteit als deze verminderd is.

EquiForce Foot

Biotine met MSM, aminozuren, vitaminen en sporenelementen
Biotine supplement met toevoeging van MSM, vitaminen, biergist, essentiële aminozuren en sporenelementen. Ondersteunt het herstel en de versterking van de hoornwand. 

EquiForce Lyte

Elektrolyten met gecheleerde sporenelementen en antioxidanten
Sterk geconcentreerde elektrolyten met extra sporenelementen en krachtige antioxidanten voor een optimale elektrolyten- en vochtbalans bij zware training.

EquiForce Magnesium

Geconcentreerd magnesium supplement voor paarden
EquiForce Magnesium is een ideale aanvulling voor paarden met spanning in stress-situaties.
Het bevat een hoog gehalte aan eenvoudig opneembare magnesium, belangrijk voor de spier- en zenuwfunctie van het (sport)paard. Magnesium is tevens een belangrijke bouwsteen voor het paardenskelet (jonge paarden).

EquiForce Complete

Vitaminen en mineralen supplement, met natuurlijke vit. E
EquiForce Complete is een algemeen multivitamin- en mineralen supplement; op basis van alfalfa, zeewier, natuurlijke kruiden en smaken (pepermuntolie en fenegriek).

EquiForce Zinc & Copper

Organisch zink en koper (Cu) met natuurlijke vit. E en organisch selenium
Geconcentreerd en makkelijk opneembaar supplement welke de huid van binnenuit versterkt en regenereert. Aanbevolen voor paarden waarvan de natuurlijke bescherming van de huid en het immuunsysteem verzwakt zijn, bv. bij modderige paddocks/weides, tijdens regenachtige perioden of gedurende warme perioden wanneer paarden veel last hebben van insecten.