EQUIFORCE

EQUIFORCE is een reeks van zeer geconcentreerde voedingssupplementen voor paarden en pony’s mét bewezen resultaten. Alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit zijn in deze producten verwerkt, zoals organisch gebonden sporenelementen, ingekapselde/gecoate vitaminen, aminozuren, gistextracten, natuurlijke smaakstoffen en antioxidanten (voornamelijk kruiden en/of etherische oliën).
Met behulp van natuurlijke kruiden en smaakstoffen zijn de producten zeer smaakvol en worden daardoor goed opgenomen.

Alle EQUIFORCE producten worden volgens HACCP richtlijnen geproduceerd en zijn vrij van stoffen die voorkomen op de dopinglijst van de FEI.

Alle producten zijn in poedervorm (met uitzondering van de olie, liquids en booster), smakelijk, gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te doseren.

Oze EQUIFORCE supplementen zijn verkrijgbaar via www.havens-shop.nl (alléén verzending binnen NL)
 Bestel hier 

EQUIFORCE Zinc & Copper

Organisch zink en koper (Cu) met natuurlijke vit. E en organisch selenium
Geconcentreerd en makkelijk opneembaar supplement welke de huid van binnenuit versterkt en regenereert. Aanbevolen voor paarden waarvan de natuurlijke bescherming van de huid en het immuunsysteem verzwakt zijn, bv. bij modderige paddocks/weides, tijdens regenachtige perioden of gedurende warme perioden wanneer paarden veel last hebben van insecten.

EQUIFORCE Complete Vital

Vitaminen en mineralen supplement, met natuurlijke vit. E
EQUIFORCE Complete is een algemeen multivitamin- en mineralen supplement; op basis van grasmeel, zeewier, natuurlijke kruiden en smaken (pepermuntolie en fenegriek).

EQUIFORCE Magnesium

Geconcentreerd magnesium supplement voor paarden
EQUIFORCE Magnesium is een ideale aanvulling voor paarden met spanning in stress-situaties.
Het bevat een hoog gehalte aan eenvoudig opneembare magnesium, belangrijk voor de spier- en zenuwfunctie van het (sport)paard. Magnesium is tevens een belangrijke bouwsteen voor het paardenskelet (jonge paarden).

EQUIFORCE Beta+

Geconcentreerde bètacaroteen met natuurlijke vitamine E en selenium
Verhoogt de vruchtbaarheid van fokmerries en dekhengsten. Bevat een hoog gehalte aan bètacaroteen, natuurlijke vitamine E en selenium. 

EQUIFORCE Performance+ Booster

Een snelle boost van energieniveau en prestaties 
EQUIFORCE Performance+ Booster is een hoog geconcentreerde energiebooster. Deze booster bevat gecheleerde sporenelementen en antioxidanten. Voorziet het paard van nieuwe snel beschikbare energie. 

EQUIFORCE Gut Support

Probiotisch supplement met levende gistcultuur voor paarden
Voorkomt bij regelmatig gebruik onevenwichtigheden in de dikke darm en stabiliseert het micriobioom in de dikke darm. Een gezonde darmfunctie is cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van het paard. 

EQUIFORCE Ventilator+

Ondersteunt de luchtwegen en het immuunsysteem
Een verfrissende mix van essentiële oliën (eucalyptus, pepermunt, anijs en rozemarijn), rode zonnehoed (Echinacea purpurea), tara (Caesalpinia spinosa) en honing.
De formule is dubbelwerkend: het kalmeert en verlicht de luchtwegen en tegelijkertijd wordt het immuunsysteem op een natuurlijke manier ondersteund.

EQUIFORCE Oil

Omega 3-6-9 vetzuren, lecithine en natuurlijke vitamine E
Rijk aan langzame energie en essentiële vetzuren (met optimale omega 3-6-9 verhouding). Ter ondersteuning van de algehele conditie, darmwerking, glanzende vacht en het afweersysteem. 

EQUIFORCE B+

Geconcentreerde B-vitaminen met MSM en biergist
Samengesteld uit B-vitamines (B1,B2,B6 en B12), MSM en biergist. Geeft in 3-4 weken meer energie en herstelt het vitamine B-gehalte naar normale waarden. 

EQUIFORCE Matrix HA

Gewrichtsondersteuning voor bescherming en verbetering van de mobiliteit
Sterk geconcentreerd gewrichtssupplement met glucosamine, MSM, chrondroitine, boswellin en HA. Ter ondersteuning van gezond kraakbeen en soepele gewrichten. 

EQUIFORCE B+ (Liquid)

Geconcentreerd vloeibaar vitamine B supplement 
Rijk aan alle B-vitamines die paarden nodig hebben. Aanbevolen ter preventie van of als aanvulling op tekorten, welke kunnen ontstaan in perioden van verharen, tijdens de groeiperiode (veulens/jonge dieren), en tijdens intensieve trainingsperioden en/of wedstrijden.

EQUIFORCE E+

Natuurlijke vitamine E met selenium, magnesium en 6 aminozuren
Geconcentreerde natuurlijke vitamine E verrijkt met selenium, magnesium en aminozuren. Stimuleert de spiermassa en beschermt de spiercellen tijdens trainingen en (sport)prestaties.

EQUIFORCE Ferro

IJzer supplement verrijkt met vitaminen, aminozuren en sporenelementen
Geconcentreerd supplement van ijzer, verrijkt met essentiële aminozuren, vitaminen en sporenelementen  voor een optimaal zuurstoftransport in het lichaam. 

EQUIFORCE Foot

Biotine met MSM, aminozuren, vitaminen en sporenelementen
Biotine supplement met toevoeging van MSM, vitaminen, biergist, essentiële aminozuren en sporenelementen. Ondersteunt het herstel en de versterking van de hoornwand. 

EQUIFORCE Lyte

Elektrolyten met gecheleerde sporenelementen en antioxidanten
Sterk geconcentreerde elektrolyten met extra sporenelementen en krachtige antioxidanten voor een optimale elektrolyten- en vochtbalans bij zware training.

EQUIFORCE Lyte (Liquid)

Vloeibaar supplement voor herstel van elektrolyten- en energiebalans 
Het bevat 100% pure meritose; een zeer snel opneembare koolhydratenbron voor instant energie. Daarnaast een hoge concentratie wateroplosbare electrolyten om zweetverlies zo optimaal mogelijk te compenseren. 

EQUIFORCE Matrix HA (Liquid)

Sterk geconcentreerd supplement met glucosamine, MSM, chrondroitine, boswellin en HA
Gezonde en soepele gewrichten zijn belangrijk voor het welzijn van een paard en essentieel voor sportprestaties.  Matrix HA (Liquid) heeft een unieke dubbelwerkende formule ter bescherming van de gewrichten. Het verbetert daarbij ook de gewrichtsfunctie en mobiliteit als deze verminderd is.

EQUIFORCE Psyllium

Ter verwijdering van zand uit de dikke darm 
Vezels met een unieke zandbindende eigenschap. Indien zand en aarde aanwezig is in de dikke darm wordt dit ingekapseld en met de mest mee uit het lichaam verwijderd. Hierdoor wordt de ophoping van zand dat opgenomen is door het paard voorkomen. Bestaat uit 95% zuivere vliesjes!
Voeradvies nodig?

Of andere vragen omtrent voeding? Vul dan ons voeradviesformulier in, klik HIER.