Olympic Quality

Olympic Quality
Je kunt gerust zeggen dat HAVENS Paardenvoeders zich heeft bewezen in de praktijk. Tijdens de Olympische Spelen in Barcelona in 1992 was HAVENS voerleverancier van de 3 Goudwinnende paarden (Egano, Ratina Z, Top Gun). Bij de Olympische Spelen in Sydney 2000 behaalde Jeroen Dubbeldam met de Sjiem een gouden individuele medaille (foto rechtsboven) en was hij tevens tevens zeer succesvol met dubbel gouden medailles op het WK in 2014 en het EK in 2015. Bij de Wereldruiterspelen in 2006 was HAVENS voerleverancier van de gouden springpaarden van het Nederlandse team en ook bij vele andere internationale kampioenschappen hebben HAVENS-klanten het erepodium bereikt.
 
HAVENS & CHIO Aken 
HAVENS Paardenvoeders is tevens al sinds vele jaren de officiële voerleverancier van de deelnemende paarden van het jaarlijkse paardensportfestijn CHIO Aken. Tijdens dit - naar verluid mooiste paardensportevenement ter wereld - wordt ook ieder jaar een "HAVENS Pferdefutter Grand-Prix dressuurprijs" verreden.
 
Ook tijdens de Wereldruiterspelen in 2006 én het EK 2015 (beide in Aken) was HAVENS Paardenvoeders de officiële voerleverancier van de deelnemende paarden.  Op het WK2006 werd er een gouden resultaat bereikt door de Nederlandse Springruiters, die de Gouden Plak opeisten in de landenwedstrijd.
Tijdens het EK2015 schreef HAVENS-boegbeeld Jeroen dubbeldam geschiedenis door 2 gouden medailles toe te voegen aan zijn reeds indrukwekkende palmares. 
Voeradvies nodig?

Of andere vragen omtrent voeding? Vul dan ons voeradviesformulier in, klik HIER.