Facebook Eindejaars winactie: doe mee en win!

Zondag 27 november 2022
Het jaar 2022 is al bijna ten einde, de dagen korter en kouder worden hebben wij besloten een leuke actie te plaatsen op Facebook. We verloten onder alle Havens paardenvoeders Facebook “fans” een aantal mooie prijzen. Klik HIER om naar de Havens paardenvoeders Facebook site te gaan.

Hoe kun je deelnemen?  
Natuurlijk mag het bericht gedeeld worden met je vrienden en mag er altijd een reactie/foto onder het bericht geplaatst worden. Vergeet niet om 'Fan' te worden van onze facebookpagina.
 
De volgende prijzen zijn er te winnen bij deze actie:
 
3 x eindejaarspakket met: 1 x wintermuts, 1 x EquiForce Ventilator+, 1 x Lucky Horse Cookies 1kg en 1 x tegoedbon voor 1 zak paardenvoeders naar keuze
 
7 x eindejaarspakket met 1 x wintermuts en 1 x tegoedbon voor 1 zak paardenvoeders naar keuze
 
In totaal kunnen 10 deelnemers 1 pakket winnen. De winnaars worden op onze Facebook-pagina bekend gemaakt op 06-12-2022 om ca. 10:00.
 
Meedoen met de prijsvraag kan vanaf 27-11-2022 tot en met 04-12-2022
 
 
Veel succes!
 

 
Deelnamevoorwaarden:
 1. Organisator van de actie: HAVENS Paardenvoeders, Mgr. Geurtsstraat 41, 5823 AC Maashees, Nederland.
 2. Deelname is gratis en is niet gerelateerd aan de aankoop van goederen of diensten. Een contante uitbetaling van de prijs, vervanging van de prijs, of overdracht van de prijs aan een andere persoon is niet mogelijk.
 3. U komt in aanmerking voor deelname als u woonachtig bent in Nederland of België, en deelneemt met een tijdige en correcte inzending conform de beschrijving van de prijsvraag. Medewerkers van HAVENS zijn uitgesloten van deelname, als ook familieleden van HAVENS-medewerkers.
 4. De foto’s die in het kader van deze actie geplaatst worden op onze Facebook-pagina, kunnen door HAVENS gebruikt worden voor commerciële doeleinden en op HAVENS-websites.
 5. In geval van vragen, opmerkingen of klachten over deze actie moet u rechtstreeks contact opnemen met HAVENS Paardenvoeders en niet met Facebook.
 6. De actie begint op 27 november 2022 en eindigt op 4 december 2022.
 7. De 10 winnaars worden door HAVENS naar haar goeddunken geselecteerd, en bekend gemaakt op 6 december 2022 op onze facebook-pagina. Indien een winnaar niet binnen 3 werkdagen op de bekendmaking heeft gereageerd behoudt HAVENS zich het recht voor een volgende winnaar aan te wijzen, zonder dat de oorspronkelijke winnaar ter zake aanspraak kan maken op enige vergoeding of compensatie. Over de keuze van HAVENS voor de geselecteerde winnaars wordt niet gecorrespondeerd.  
 8. De pakketten worden na de bekendmaking van de winnaars per post verstuurd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de winnaars hun postadres doorgeven. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Zodra de pakketten per post zijn verstuurd, is HAVENS niet meer aansprakelijk voor eventueel verlies van de pakketten.
 9. HAVENS is niet aansprakelijk voor enigerlei schade van de deelnemer c.q. winnaar als gevolg van deelname aan de actie, waaronder maar niet beperkt tot schade als gevolg van het niet kunnen deelnemen aan de actie, diskwalificatie of schade ontstaan tijdens het gebruik van de gewonnen producten.
 10. HAVENS behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht de actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of de prijzen of deze voorwaarden te wijzigen zonder dat de deelnemer c.q. winnaar in verband daarmee aanspraak kan maken op vergoeding van enige geleden schade.
 11. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist HAVENS