Actie op Facebook: win een zak Fibre Dice

Vrijdag 23 april 2021
HAVENS verloot 5 x 1 tegoedbon voor een gratis zak Fibre Dice!
 
Hoe maak je kans?
* zorg dat je onze Facebook page liked
* vertel ons in de comments onder de Facebook actie wat jouw favoriete HAVENS-product is
 
Graag mag je de actie natuurlijk ook delen. Onder alle deelnemers die correct hebben deelgenomen verloten wij 5 x 1 tegoedbon voor een gratis zak Fibre Dice.
 
Klik HIER om de actie op facebook te bekijken
 
Deelnamevoorwaarden:
  • De actie loopt van 23 t/m 27 april 2021 en is geïnitieerd door HAVENS Paardenvoeders en wordt niet door Facebook gesponsord, ondersteund of georganiseerd. HAVENS Paardenvoeders is verantwoordelijk voor de inhoud van deze actie.
  • Je komt in aanmerking voor deelname als je deelneemt met een tijdige en correcte inzending conform de beschrijving van de prijsvraag. Medewerkers van HAVENS zijn uitgesloten van deelname, als ook familieleden van HAVENS-medewerkers.
  • Alleen fans van HAVENS Horsefeed I Paardenvoeders I Pferdefutter kunnen aanspraak maken op prijzen.
  • De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. De winnaars verkrijgen de tegoedbon per post toegestuurd welke bij de regionale HAVENS-dealer in te wisselen is voor de zak voer. Hiervoor is het benodigd om het postadres aan ons door te geven, deze zal niet worden gedeeld met derden of voor andere doeleinden worden gebruikt dan het toesturen van de tegoedbon.
  • De winnaars worden op 28 april 2021 op onze facebookpagina bekend gemaakt, en verzocht hun postadres aan ons door te geven op te geven via een direct message.
  • Indien een winnaar zich niet tot 3 mei 2021 bij ons heeft gemeld, vervalt de prijs en behouden wij het recht voor om een andere winnaar te loten. De oorspronkelijke winnaar heeft dan geen recht op enige schadevergoeding of compensatie.
  • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door HAVENS Paardenvoeders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met deze deelname voorwaarden.