Doe mee op Facebook en maak kans op een testpakket Gastro+

Dinsdag 19 april 2016
Maagzweren en andere spijsverteringsproblemen komen helaas vaak voor en zorgen voor een verstorend effect op de prestaties en het welbevinden van een paard of pony.
Hierbij lijdt een paard dan vaak aan onverklaarbare klachten, zoals: regelmatig terugkomende koliek, luchtzuigen, tandenknarsen of gapen, verminderde eetlust, verminderde prestaties, futloos en passief, slechte vacht, gewichtsverlies, opgeblazen/pijnlijke buik, zachte of zuur ruikende mest.
 
Speciaal hiervoor hebben wij de Gastro+ ontwikkeld!
Heb jij een paard of pony met gevoeligheid voor maagzweren of met één of meerdere vage klachten? Dan kun jij nu op onze Facebook pagina kans maken op een test-pakket Gastro+ !
 
HOE KUN JE MEEDOEN?
* Like HAVENS Horsefeed l Paardenvoeders l Pferdefutter op Facebook
* Laat in een reactie onder HET ACTIEBERICHT OP FACEBOOK een foto van je paard/pony  achter. Vergeet niet om er een korte omschrijving bij te schrijven (leeftijd, manier van houden, trainingsintensiteit, huidig voerrantsoen én een beschrijving van de klachten/problemen).
Graag mag dit bericht ook worden gedeeld!
Uit alle reacties worden 5 deelnemers uitgekozen die elk 3 zakken Gastro+ (icm de MIX) mogen gaan uitproberen. Dit is goed voor een testperiode van ongeveer 3 weken!
 
Aanmelden kan tot 8 mei, in de week erna maken wij OP ONZE FACEBOOK PAGINA de winnaars bekend.

Veel succes!
 
 
Deelnamevoorwaarden:
 1. Organisator van de actie: HAVENS Paardenvoeders, Mgr. Geurtsstraat 41, 5823 AC Maashees, Nederland .
 2. Deelname is gratis en is niet gerelateerd aan de aankoop van goederen of diensten. Een contante uitbetaling van de prijs, vervanging van de prijs, of overdracht van de prijs aan een andere persoon is niet mogelijk.
 3. U komt in aanmerking voor deelname als u woonachtig bent in Nederland of België, en deelneemt met een tijdige en correcte inzending conform de beschrijving van de prijsvraag. Medewerkers van HAVENS zijn uitgesloten van deelname, als ook familieleden van HAVENS-medewerkers.
 4. De foto’s die in het kader van deze actie geplaatst worden op onze Facebook-pagina, kunnen door HAVENS gebruikt worden voor commerciële doeleinden en op HAVENS websites.
 5. In geval van vragen, opmerkingen of klachten over deze actie moet u rechtstreeks contact opnemen met HAVENS Paardenvoeders  en niet met Facebook.
 6. De actie begint op 19 april 2016 en eindigt op 8 mei 2016.
 7. De 5 winnaars worden door HAVENS naar haar goeddunken geselecteerd en bekend gemaakt op facebook. Indien een winnaar niet binnen 3 werkdagen op de bekendmaking heeft gereageerd behoudt HAVENS zich het recht voor een volgende winnaar aan te wijzen, zonder dat de oorspronkelijke winnaar ter zake aanspraak kan maken op enige vergoeding of compensatie. Over de keuze van HAVENS  voor de geselecteerde winnaars wordt niet gecorrespondeerd.  
 8. De prijswinnaars ontvangen elk een tegoedbon (ter waarde van 3 zakken Gastro+ en 1 baaltje MIX) welke alleen kan worden ingewisseld bij een HAVENS-dealer.
 9. De tegoedbonnen worden na de bekendmaking van de winnaars per post verstuurd. Hiervoor is het noodzakelijk dat de winnaars hun postadres doorgeven. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden. Zodra de tegoedbonnen per post zijn verstuurd, is HAVENS niet meer aansprakelijk voor eventueel verlies van de tegoedbonnen.
 10. HAVENS  is niet aansprakelijk voor enigerlei schade van de deelnemer c.q. winnaar als gevolg van deelname aan de actie, waaronder maar niet beperkt tot schade als gevolg van het niet kunnen deelnemen aan de actie, diskwalificatie of schade ontstaan tijdens het gebruik van de gewonnen producten.
 11. HAVENS behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht de actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of de prijzen of deze voorwaarden te wijzigen zonder dat de deelnemer c.q. winnaar in verband daarmee aanspraak kan maken op vergoeding van enige geleden schade.
 12. In alle gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist HAVENS