Bezoek ons bij CHIO Aken!

Donderdag 09 september 2021
Het grootste en mooiste paardensportevenement ter wereld gaat over een aantal dagen van start: het CHIO in Aken. Hier komen van 10 t/m 19 september a.s. ’s werelds topruiters aan de start in de rubrieken springen, dressuur, eventing, voltige en vierspannen. Door de coronapandemie is de editie van 2020 helaas uitgevallen en in dit jaar is gekozen om het evenement bij uitzondering te laten plaatsvinden in september (in plaats van juli).
 
HAVENS Paardenvoeders is al sinds vele jaren de officiële voerleverancier van de deelnemende paarden en sponsor van de HAVENS Grand-Prix CDI Dressuurprijs welke op donderdag 16 september wordt verreden. In het verleden wonnen grote namen zoals Isabell Werth, Jessica von Bredow-Werndl en Sönke Rothenberger de HAVENS-Prijs. Wij zijn al benieuwd wie er dit jaar met de winst naar huis gaat. 
 
De voorbereidingen voor onze stand zijn in volle gang. Komt u ons ook bezoeken? Wij staan weer op onze vertrouwde plek achter de Mercedes-Benz Tribune van het springstadion. Voor HAVENS-klanten hebben wij ook weer een leuke actie! 
Wanneer u een HAVENS voeretiket afgeeft op onze stand, krijgt u een leuke giveaway mee!
(let op: max. 1 per persoon en zolang de voorraad strekt)

Meer informatie, startlijsten en uitslagen vindt u op: www.chioaachen.de