Nieuwe aanvulling EquiForce supplementen

Maandag 07 mei 2018
Sinds kort hebben wij 3 nieuwe supplementen toegevoegd aan ons supplementenassortiment. De EquiForce B+ en Matrix HA zijn nu namelijk niet alleen in poedervorm, maar ook in vloeibare vorm verkrijgbaar. Daarnaast is de Zinc&Copper toegevoegd:

EquiForce B+ Liquid (1l)
Geconcentreerd vloeibaar vitamine B supplement, rijk aan alle B-vitamines die paarden nodig hebben. Aanbevolen ter preventie van of als aanvulling op tekorten, welke kunnen ontstaan in perioden van verharen, tijdens de groeiperiode (veulens/jonge dieren), en tijdens intensieve trainingsperioden en/of wedstrijden.
Typische symptomen van een Vit.B tekorten zijn:  vermoeidheid, verminderde eetlust, moeizaam verharen en verslechtering van huid, vacht en hoeven.
 
EquiForce Matrix HA Liquid (1l)
Gezonde en soepele gewrichten zijn belangrijk voor het welzijn van een paard en essentieel voor sportprestaties.  De Matrix HA Liquid is een sterk geconcentreerd gewrichtssupplement met glucosamine, MSM, chrondroitine, boswellin en HA. Voor het behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten en verbetering van de mobiliteit.
Dit is een exacte kopie van de al bewezen EF Matrix HA die wij in poedervorm in het assortiment hebben.
 
EquiForce Zinc & Copper (poeder) (1 of 3 kg)
Een geconcentreerd en makkelijk opneembaar supplement van organisch zink en koper (Cu) met natuurlijke vit. E en organisch selenium welke de huid van binnenuit versterkt en regenereert.
Aanbevolen voor paarden waarvan de natuurlijke bescherming van de huid en het immuunsysteem verzwakt zijn, bv. bij modderige paddocks/weides, tijdens regenachtige perioden of gedurende warme perioden wanneer paarden veel last hebben van insecten.
 
 
Voor het complete assortiment: zie
www.paardenvoeders.nl/assortiment/equiforce