Webshop: EquiForce supplementen

Dinsdag 04 februari 2020
Onder de naam EquiForce hebben wij een uitgebreide reeks van hoogwaardige voedingssupplementen.

De  supplementen zijn sinds kort ook via onze webshop verkrijgbaar! (vooralsnog alléén in Nederland)  www.havens-shop.nl

In de EquiForce supplementen gebruiken we alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit , zoals organisch gebonden sporenelementen, ingekapselde/gecoate vitaminen, aminozuren, gistextracten, natuurlijke smaakstoffen en antioxidanten (voornamelijk kruiden en/of etherische oliën).
Met behulp van natuurlijke kruiden en smaakstoffen zijn de producten zeer smaakvol en worden daardoor goed opgenomen.
 
  • alle EquiForce producten worden volgens HACCP richtlijnen geproduceerd en zijn vrij van stoffen die voorkomen op de dopinglijst van de FEI en de British Jockey Club
  • alle producten (behalve de olie en de liquids) zijn in poedervorm; gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te doseren
 
Poeder, vloeibaar of korrel?
Supplementen worden in verschillende vormen aangeboden op de markt.
Wij hebben er specifiek voor gekozen om de supplementen overwegend in poedervorm aan te bieden. Voor elke andere vorm (korrel of vloeibaar) zijn er namelijk vulmiddelen nodig die een supplement minder geconcentreerd maken en dus minder effectief.
 
Supplementen in poedervorm zijn niet alleen het meest geconcentreerd, maar ook erg eenvoudig te doseren. Door het gebruik van kleine hoeveelheden olie zijn de supplementen echter niet ‘stoffig’.
Onze EquiForce producten zijn verkrijgbaar via de regionale HAVENS-Dealer.
 

Noodzakelijkheid supplementen
Wanneer een paard een hoogwaardig krachtvoer en goed ruwvoer gevoerd krijgt, is de behoefte aan de benodigde vitaminen, mineralen en andere voedingswaarden over het algemeen voldoende afgedekt.

Echter kunnen er door bijv. een slechte conditie, stressvolle periode of ziekte of het voeren van geen/weinig krachtvoer tekorten ontstaan en kan het daarom zinvol zijn om een supplement in te zetten.