EQUITANA 2023

Vrijdag 03 maart 2023

HAVENS aanwezig bij Equitana 2023!

Ook dit jaar hebben wij weer een gezellige HAVENS-stand (Hal 1, stand B28) tijdens Equitana van 09-03 t/m 15-03. Vanwege de corona pandemie is Equitana een keer afgelast, hierdoor wordt dit jaar bij uitzondering het event 2 keer achter elkaar georganiseerd en zijn wij er ook weer bij. 

Wij kijken uit naar 7 gevarieerde beursdagen met een mooi showprogramma en hopelijk veel bezoekers. Hiervoor hebben we natuurlijk ook weer een aantrekkelijke beursactie bedacht!

  1. Coupon-actie

Dagelijks worden er flyers uitgedeeld aan alle bezoekers van Equitana bij de ingang, op deze flyer staat een coupon van HAVENS. Met het inleveren van de coupon (zie afbeelding hieronder) ontvang je een gratis proefzakje bij onze stand. Alleen zolang de voorraad strekt en slechts één coupon per persoon inwisselbaar.

2. Actie: voerschaal met voer

Speciaal voor Equitana hebben wij nieuwe, praktische voerschalen, die wij, gevuld met geselecteerd HAVENS voer aanbieden voor een aantrekkelijke prijs bij onze stand tijdens Equitana 2023 (zie afbeelding). 

3. Actie: voerschaal met Lucky Horse Cookies
De nieuwe voerschalen bieden wij ook tijdens Equitana aan met 2 kg Lucky Horse Cookies (zie afbeelding). 

Een bezoek aan onze stand is daarom zeker de moeite waard!

Wij staan weer voor je klaar op onze gebruikelijke plek (Hal 1, Stand nr. B28) en verheugen ons op de komende succesvolle beursdagen met veel bezoekers.