Facebook WINACTIE voor Horse Event 2019

Vrijdag 02 augustus 2019
HAVENS verloot 10 x 2 toegangskaarten voor Horse Event 2019 in Vijfhuizen!
 
Hoe maak je kans?
Post dan voor 14 augustus in een reactie onder onze Facebook-actie een leuke video of vlog met of over je favoriete Havens-product.
Graag mag je de actie natuurlijk ook delen en de persoon taggen die je mee zou willen nemen!
 
Onder alle deelnemers die een vlog/video hebben gepost en die tevens HAVENS Horsefeed I Paardenvoeders I Pferdefutter liken, verloten wij 10 x 2 toegangskaarten.
 
Klik HIER om de actie op facebook te bekijken
 
Deelnamevoorwaarden:
  • De actie loopt t/m 14 augustus 2019 12.00 uur en is geïnitieerd door HAVENS Paardenvoeders en wordt niet door Facebook gesponsord, ondersteund of georganiseerd. HAVENS Paardenvoeders is verantwoordelijk voor de inhoud van deze actie.
  • U komt in aanmerking voor deelname als u woonachtig bent in Nederland of België, en deelneemt met een tijdige en correcte inzending conform de beschrijving van de prijsvraag. Medewerkers van HAVENS zijn uitgesloten van deelname, als ook familieleden van HAVENS-medewerkers.
  • Alleen fans van HAVENS Horsefeed I Paardenvoeders I Pferdefutter kunnen aanspraak maken op prijzen.
  • De prijs is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld. De winnaars verkrijgen de toegangskaarten per e-mail toegestuurd. 
  • De winnaars worden op woensdagmiddag 14 augustus 2019 op onze facebookpagina bekend gemaakt, en verzocht contact op te nemen via een direct message.
  • Indien een winnaar zich niet tot vrijdag 16 augustus 2019 12:00 uur bij ons heeft gemeld, vervalt de prijs en behouden wij het recht voor om een andere winnaar te loten. De oorspronkelijke winnaar heeft dan geen recht op enige schadevergoeding of compensatie.
  • De foto’s en video's die in het kader van deze actie geplaatst worden op onze Facebook-pagina, kunnen door HAVENS gebruikt worden voor commerciële doeleinden en op HAVENS websites 
  • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door HAVENS Paardenvoeders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Deelnemers aan de actie gaan automatisch akkoord met de deelname voorwaarden.
Voeradvies nodig?

Of andere vragen omtrent voeding? Vul dan ons voeradviesformulier in, klik HIER.